Challenge programma2024-04-05T06:46:54+00:00
challenge programma

Nieuw! Een wetenschappelijk onderbouwd effectief programma

Jouw weg naar
je ideale lichaam
en een gezonde leefstijl
in slechts 8 weken

In vergelijking met andere programma’s geen quick fix, maar een mooi lijf, meer energie en een blijvende gezonde leefstijl. 

Start 6 april – 6 plekken beschikbaar

“In 8 weken voelde ik me beter en had ik meer energie dan ooit” – Truus, Directeur, 48 jaar

challenge programma

Iboya Triz, 54 jaar. Voormalig ballerina, master personal trainer, orthomoluculair specialist en
leefstijlcoach

Nieuw! Een wetenschappelijk onderbouwd effectief programma

Jouw weg naar
je ideale lichaam
en een gezonde leefstijl
in slechts 8 weken

In vergelijking met andere programma’s geen quick fix, maar een mooi lijf, meer energie en een blijvende gezonde leefstijl. 

Groep 6 april zit vol! Schrijf je nu in op de wachtlijst voor de volgende ronde.

“In 8 weken voelde ik me beter en had ik meer energie dan ooit” – Truus, Directeur, 48 jaar

GEZIEN IN:

Een effectief wetenschappelijk onderbouwd programma voor blijvend resultaat.

Verjong, breng je lichaam en geest in balans. 

Meer energie

Gezonde leefstijl

Hormoonbalans

Darmgezondheid

Boost je vetverbranding

Heerlijke recepten

Blijvend resultaat

Val af zonder honger

Community

Ontdek de kracht van een verdiepende totaalaanpak.

Waarom werkt dit programma wel zonder terugval?

  • Het is geen dieet maar een gezond voedingspatroon waarbij zondigen mag.

  • ⁠⁠Je optimaliseert darmflora, hormoonbalans en boost je methabolisme en vetverbranding, dit is de essentiële basis voor méér energie en goede blijvende resultaten.

  • Je leert op de juiste manier te detoxen zonder een jojo-effect.

  • De workouts zijn effectiever door een goede uitleg, houding en uitvoering.

  • Je krijgt oefeningen voor mentale rust, meer geluksgevoel én regeneratie / verjonging.

  • Je leert alles over gezonde voeding met 4 unieke video’s die verder gaan dan de diëtist inclusief essentiële kennis en geheimen voor snel blijvend resultaat.

  • Alles zit in één handige app op je telefoon.

  • ⁠Je blijft gemotiveerd dankzij de online coaching.

  • Bonus: Master workshops “Meer geluk en vitaliteit door darmgezondheid” en “Mentale weerbaarheid”.

Alles heeft effect op elkaar, dit programma is effectiever door de totaalaanpak

Bereik je beste mentale en fysieke shape ooit in slechts 8 weken

Vrienden tarief (tijdelijk!)
Get in Shape & Get in Balance totaal €270

Wij zijn op zoek naar 6 vrouwen tussen 35-55 jaar die hun gezondste en beste shape ooit willen bereiken. Speciaal voor vrienden nu de kans om voor een minimale investering van €270 het volledige programma te volgen.

De regels: je dient een BMI van onder de 30 te hebben en moet echt gemotiveerd zijn om mee te doen en er echt voor willen gaan. Omdat je alleen de basiskosten betaalt vragen we je een voor- en na foto te maken en review achter te laten.

get in shape
maintenance

Zet de stap naar een blijvende leefstijlverandering.

Resultaten van vrouwen die ik heb mogen helpen

8 weken geleden besloot ik dat het roer drastisch om moest. Door werk met veel reizen, gezin en commuting kwam ik helemaal niet meer aan mijn persoonlijke gezondheid toe, met alle gevolgen van dien waaronder veel hoofdpijn en 8 kilo extra ten opzichte van 10 jaar geleden.

De eerste resultaten na 12 lessen: ik ben bijna 4 kilo lichter. Tijdens de trainingen lijk ik iedere keer wat sterker te worden. Kortom, Iboya: een geweldige trainster, een voor mij perfect programma en een zeer integere vrouw!!

Lot, Manager met veel reizen en 2 kinderen

Iboya’s holistische aanpak heeft er voor gezorgd dat ik na een ernstige ziekte mijn energie weer heb kunnen opbouwen. Mijn houding is sterk verbeterd door haar trainingen, de spieren zijn versterkt waardoor mijn (jarenlange) nek- en rugpijnklachten zijn verdwenen.

Door haar aandacht voor meditatie en voeding ben ik mentaal en fysiek veel fitter. Een ware gedaantewisseling en een geschenk. Een vakvrouw!

Mariëlle Zonneberg

Iboya is een enthousiaste, gedreven vrouw met een grote liefde voor haar vak. Zij is nu ander half jaar mijn personal trainer en nog altijd train ik bij haar met grote tevredenheid.

Inmiddels ben ik bijna 48 jaar en zij is de eerste die mij echt geholpen heeft met mijn houding, mijn conditie en de ontwikkeling van mijn spieren maar ook geeft ze tips over voeding en een gezonde levenswijze. Afhankelijk van de sportschool waar zij naartoe gaat – denk ik er sterk over haar ten alle tijde te volgen.

Truus Dokter, Agency directeur

Transformeer naar de beste versie van jezelf op alle vlakken.

Veelgestelde vragen

Kan ik het thuis doen of moet ik naar de sportschool?2024-02-29T06:02:18+00:00

Je kan alle trainingen in het programma thuis doen, je krijgt in het basispakket de benodigde attributen om te starten. Voor het Get in Shape programma kun je zelf dumbbells aanschaffen van 3-5 kilo. Het aanschaffen van deze attributen is echter niet verplicht. Alle oefeningen zijn ook zonder attributen te doen met wat je al in huis hebt. Het voordeel is dat je hiermee iets zwaarder kan trainen, of je dit wilt is geheel persoonlijk.

Voor wie is het programma bedoeld?2024-02-29T06:04:32+00:00

Het is bedoeld voor vrouwen van 35-55 jaar die klaar zijn voor die echte verandering en de motivatie hebben om hiervoor te gaan. Je kan het ook volgen als je een druk leven hebt, er is altijd een manier om het te integreren. Het pakket is niet voor jou geschikt als je niet serieus bent, er is ook van jou kant toewijding nodig om het programma te volgen.

Hoe kan ik me aanmelden?2024-02-29T06:06:53+00:00

Je kan je eenvoudig inschrijven via de website. Vul het formulier in en je krijgt daarna per mail informatie over hoe je kan betalen. In de eerste ronde hebben we plek voor 6 vrouwen. Zit je niet bij de eerste groep? Dan houd ik je op de hoogte van volgende rondes, zodat je hieraan kan deelnemen.

Wanneer kan ik starten?2024-02-29T06:07:39+00:00

We starten met de eerste groep gezamenlijk op 6 april op een locatie in Amsterdam. Zorg dus dat je deze dag vrij houdt in je agenda. Zit je niet bij de eerste groep? Dan kan je meedoen met de tweede ronde, deze start naar verwachting op 8 juni. We houden je na aanmelding op de hoogte

Waar is de locatie?2024-02-29T06:09:11+00:00

De locatie voor de startdag is in de regio Amsterdam, de exacte plek wordt nog bekend. We zorgen ervoor dat het goed bereikbaar is met zowel de trein als met de auto en je kan parkeren. Je ontvangt na betaling meer informatie over de locatie en invulling van de dag.

Wat als ik een online sessie mis?2024-02-29T06:09:51+00:00

Dat is helemaal niet erg. Alle sessies worden opgenomen en kan je achteraf nog terugkijken. Wel raad ik je aan altijd bij de Q&A sessie aanwezig te zijn omdat deze altijd als heel waardevol worden ervaren en je dan ook jouw eigen vragen en ervaringen kan delen.

Hoe lang en hoeveel sporten, hoeveel tijd kost het me?2024-03-01T07:32:43+00:00

Dit programma is speciaal bedoeld voor vrouwen net een drukke agenda en is dus zo ontworpen dat het in jouw leven past. Het kost je dagelijks 30 minuten om te trainen en te mediteren en daarnaast is er elke week een online sessie. Als je het niet redt om de online sessie bij te wonen dan kun je deze nog achteraf terugkijken. 

Wanneer zijn de online sessies?2024-02-29T06:12:05+00:00

Zodra we alle data rondom de livesessies definitief hebben krijg je ze per mail wanneer je je al hebt aangemeld. Alle sessies vinden doordeweeks in de avond plaats, om 20:00 uur of 20:30 uur. Alle sessies duren een uur (met uitzondering van de startdag op locatie). Alle sessies worden opgenomen. Zo kan je ze terugkijken mocht je er niet bij zijn of eerder weg moeten. Je kan dan vooraf eventuele vragen insturen.

Hoe lang heb ik toegang tot de app?2024-02-29T06:13:45+00:00

Je krijgt bij het Get in Shape programma een jaarabonnement op de app. Na het eerste jaar kun je dit abonnement verlengen voor 20 per maand.

Iboya Triz personal trainer Amsterdam en lifestylecoach

Over Iboya Triz

Ik ben Iboya Triz, voedingsdeskundige, leefstijlcoach en holistisch functionele geneeskunde therapeut. Na mijn dans- en musicalcarrière kreeg ik op 31-jarige leeftijd een whiplash, gevolgd door een herseninfarct en een burn-out. Jarenlang ben ik diverse specialisten afgegaan, maar mijn herstel bleef uit en ik raakte alleen maar meer uitgeput.

Op dat moment besloot ik het heft in eigen handen te nemen. Ik begon aan uiteenlopende studies en verdiepte me in de wereld van gezondheid. Ik realiseerde me dat blijvende resultaten alleen mogelijk zijn als je belangrijke lichaamsfuncties optimaliseert en een holistische totaalaanpak hanteert. En zo ontstond mijn eigen methode.

Deze methode is een holistische en medisch onderbouwde aanpak die de drie pilaren van gezonde voeding, effectief beweging en mentale rust niet alleen op elkaar afstemt, maar het is ook de verdieping van iedere pilaar waar de grote resultaten zitten.

Durf jij ervoor te gaan voor het maximale resultaat? Schrijf je nu in op de wachtlijst voor de volgende ronde.

De groep van 6 april met het gereduceerde tarief zit vol! Zet jezelf nu op de wachtlijst voor de volgende ronde. We laten het weten als je je hiervoor kan aanmelden.

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Je schrijft je hierbij in voor de challenge, na aanmelding krijg je instructies hoe je kan betalen. Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Titel

Ga naar de bovenkant