Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Bedrijfstraining

logo OSC ICT

Lex Oosterloo, directeur van OSC over Iboya Total Health workshop

… In het voorjaar van 2014 heeft Iboya twee workshops gegeven op het gebied van vitaliteit, eten, gezondheid, gezond lijf en leden …

… waarbij we veel oefeningen hebben gedaan en veel informatie hebben gekregen over voeding, je lijf, welke combinaties wat je allemaal kan doen.

Ik kan iedereen aanbevelen om een workshop bij Iboya te gaan volgen of om met haar een één-op-éen sessie te doen …

Lex Oosterloo, directeur OSC

 

WaaromWaarom Bedrijfstraining

Om kosten te besparen en de productiviteit hoog te houden, is het van belang om het lichaam preventief en op een verantwoorde manier te trainen en de natuurlijke
bewegingspatronen weer terug te brengen.

Door veel zittend werk en stress ontstaat disbalans in het spierstelsel, wordt het zenuwstelsel overprikkeld en raakt de hormoonhuishouding uiteindelijk verstoord.

De gevolgen zijn een niet goed functionerend lichaam en geest. Dit uit zich in een slechtere algehele weerstand, concentratiestoornissen, vermoeidheid, vage fysieke klachten en blessures en soms zelfs ernstige burnouts en depressies.

In de sportschool gaat men vaak weer zitten op een toestel en bewegen met een foute houding en techniek.

Daarmee wordt niet het bewegings apparaat in zijn geheel getraind, maar wordt een eventuele spier disbalans en de kans op daaruit voortvloeiende blessures zelfs verergerd. Daarbij wordt er te weinig aandacht besteed aan mentale rust.

Door stress op het zenuwstelsel raakt de hormoonhuishouding uit evenwicht. Stress leidt o.a. tot hoge aanmaak van het hormoon cortisol, uitputting van de bijnieren en uiteindelijk verlaging van de mentale en fysieke weerstand. Bij verhoogde cortisol gaat je lichaam eiwitten uit de spieren omzetten in glucose wat tot het gevaarlijke vetopslag in de buik kan leiden. Een fout voedingspatroon en stress zorgen voor overgewicht!

Genoeg redenen om dit nu eens echt aan te pakken!

Iboya training bedrijfstraining

Het Programma Body&Mind in Balance

Body & Mind in Balance is een doelgericht en zeer effectieve, leefstijl- en bewegingsprogramma, dat alle aspecten die disbalans veroorzaken aanpakt met als resultaat gezonder, energieker, productiever en gelukkiger in het leven staan.

Het Programma Body&Mind in Balance bestaat uit:

 • juiste houding en techniek;
 • stretchen en mobiliseren van verkorte spieren;
 • balansoefeningen;
 • coördinatie ;
 • spieruithoudingsvermogen en stabilisatie van de core en houding spieren ;
 • reactievermogen, wendbaarheid en snelheidtraining ;
 • functionele krachtoefeningen ;
 • korte cardio intervaltraining ;
 • korte meditatie aandachtstraining.

De Trainingen

De trainingen worden gegeven in de vorm van kleine groepstrainingen en of 1 op 1 trainingen. Met technieken en ervaringen uit de klassieke danswereld, de sportwereld en erkende medisch onderbouwde nationale en internationale personal training opleidingen. In combinatie met een juist voedingspatroon, korte effectieve meditatie- oefeningen en tips om zonder stress in het nu te leven zult u uw energie doelgerichter kunnen gebruiken en zelfs overhouden om te genieten van “Het moment”.

Aanpak

Intake ‘protocol’:

 • levensstijl & stressmanagement;
 • medische historie;
 • fysieke metingen en tests;
 • voeding advies: inzicht in juiste en foute voeding
 • aanpak overgewicht – eventueel “sportvasten”!
 • uw ambities en doelstellingen.

Resultaat & Oplossing

quote

Om een goed functionerend en een energiek lichaam en geest te ontwikkelen is een andere aanpak nodig zowel op het fysieke als mentale vlak. Het Vitaliteit programma “Body&Mind in Balance” analyseert, adviseert, activeert en onderwijst u en uw werknemers naar totale welzijn.

Tijdens deze trainingen gebruikt u alle spierketens samen in alle richtingen en brengt u uw lichaam in balans en de geest met meditatie technieken tot rust. Eerst worden verkorte spieren weer op hun natuurlijke lengte gebracht en verzwakte spieren versterkt. Hierdoor wordt eventuele disbalans in het bewegingsapparaat en overprikkeling van het zenuwstelsel weggenomen.

Om blessures te verkomen is het essentieel dit uit te voeren met de juiste houding en techniek. Dit samen met een juist voedings patroon en levensstijl bereikt men sneller en blijvend resultaat. Al snel wordt u mentaal en fysiek energieker en dus positiever en uiteindelijk komt u tot totale welzijn. Hiermee neemt het ziekteverzuim af en wordt de productiviteit verhoogd.

Een investering die werkelijk loont!

Contacteer Iboya Triz voor meer specifieke informatie omtrent trainingen voor uw bedrijf.
info@iboyatraining.com

Over Iboya

Iboya Triz heeft vanuit haar jarenlange ervaring als voormalig topballerina aan den lijve ervaren dat een juiste houding, techniek en bewegingspatroon essentieel is voor elke vorm van sport en bewegen.

De juiste houding en techniek is dé sleutel tot blessureloos bewegen en fit voelen. Haar expertise als bewegingsspecialist heeft zij samengebracht met al haar deskundigheid als personal trainer. Hieruit heeft zij het unieke Body&Mind in Balance-programma ontwikkeld en toegankelijk gemaakt voor iedereen die wil bouwen aan een blijvende gezonde, energieke en gelukkige levensstijl.

Iboya brengt u:

 • haar unieke deskundigheid op het gebied van bewegen vanuit haar jarenlange ervaring als topballerina,
  zoals dat nergens anders wordt aangeboden in personal training of vitaliteit programma’s;
 • haar (levens)ervaring als topsporter vertaald naar uw persoonlijke situatie;
 • haar eigen verhaal hoe zij haar mentale kracht heeft ontwikkeld om uit diepe dalen terug te komen na
  diverse operaties en een herseninfarct;
 • alle kennis die zij heeft geleerd tijdens het volgen van:
  ° erkende wetenschappelijk onderbouwde (inter)nationale personal training opleidingen (NASM);
  ° de nationale opleiding fitnessinstructeur en topsportbegeleiding (fitvak A&B);
  ° diverse cursussen preventief en hersteltraining.
  Iboya en haar professionele personal trainingsteam begeleiden u met het vitaliteitprogramma
  Body&Mind in Balance als geen ander naar vitaliteit en topprestaties!