Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Burn-out aanpakken tot in de kern! Revolutionair programma met nieuwe inzichten.

Burn-out?


Stop met geld stoppen in burnout programma’s die maar een klein deel van het probleem oplossen!

Volgens recent onderzoek van het TNO rapport blijkt het aantal burn-out per jaar nog steeds te stijgen. tijd om die burn-out aan te pakken.

Burn-out aanpakken op revolutionaire manier met personal trainer amsterdam Iboya Triz

 

We hebben het over maar liefst 1 miljoen mensen die rond lopen met een burn-out. Werk stressgerelateerd verzuim kost de werkgever 1.8 miljard euro. Ondanks vele preventieve programma’s zijn we dus maar weinig opgeschoten.

Drie miljoen medewerkers jong en oud geven aan behoefte te hebben aan maatregelen tegen werk stress.

Zie hier een stuk tekst van TNO

Door de verplichting het loon over verzuimde dagen door te betalen hebben werkgevers groot belang bij het terugdringen van het ziekteverzuim van hun werknemers. Verzuim leidt tot economische schade omdat personele kosten verloren gaan, zonder dat hier opbrengst tegenover staat. Daarnaast hebben werkgevers een morele en wettelijke plicht tot het beperken van werkgerelateerd verzuim. Gezondheidsklachten die het directe gevolg zijn van het werk, leiden immers tot individuele en maatschappelijke schade. Door preventief beleid en goede verzuimbegeleiding kunnen werkgevers ziekteverzuim reduceren en daarmee hun slagkracht vergroten.

Lees hier het volledige verslag van TNO

Er zijn al vele programma’s op de markt die een Burn out aan willen pakken. Veel al wordt de burnout alleen mentaal aangepakt. Er zijn maar weinig programma’s of geen programma’s die dit echt integraal aanpakken op het gebied van;

Dit terwijl een totaal benadering essentieel is om echt het probleem tot in de basis aan te pakken.  In vele gevallen dient er ook aandacht besteed te worden aan het optimaliseren van de darmen en het ondersteunen van de bijnieren. Je kunt vele tools aanleren om beter met stress om te kunnen gaan maar 80 % van je geluksgevoel start in de darmen daar word het gelukshormoon serotonine aangemaakt. Bij stress en burn-out word de goede darmflora aangetast en de productie van serotonine drastisch verminderd! Speciaal voor het bedrijfsleven heeft iboyatraining integralen programma’s ontwikkeld die het maximale effect genereren door alle belangrijke aspecten bij een burn-out aan te pakken. iboya training biedt een echte oplossing voor het voorkomen en genezen van burn- outs.

Lees hier de folder om burn-out te voorkomen en te genezen en geef dit aan je manager of directeur en ontvang zelf bij afname van een programma 2 personaltraining sessies.

Ben je een manager of directeur? Probeer dan nu zelf 2 gratis trainingen uit met een  oriënterend gesprek over wat iboyatraining bij burn-out voor u kan betekenen.

Brochure bedrijfstrainingen

Neem je aanpak van nu eens goed onder de loep en vraag je af of deze echt wel zoveel resultaat oplevert. Stop met geld stoppen in burnout programma’s die maar een klein deel van het probleem oplossen! Dit kost onnodig veel tijd en geld.

Of heb je nog niet echt iets gedaan om een komende burn-out bij je werknemers te voorkomen? Pak dit dat nu op de juiste manier aan en vraag een vrijblijvend gesprek aan om een programma op maat te maken.

Investeer vandaag nog in programma’s die  het probleem  effectief aanpakken en waar je werknemers echt wat aan hebben.

Geniet van de dag, verzorg je lijf en geest en leef in het moment!

Download hier een zitmeditatie om de dag met mentale rust te starten!

Zitmeditatie voor mentale rust

Filmpje burn-out aanpakken voor bedrijven

(Personal) Training voor Bedrijven in Amsterdam

 

 

 

Personal Training Amsterdam

Wil jij graag fitter worden en werken aan jezelf onder begeleiding van een personal trainer? Iboyatraining kan jou helpen middels personal training in Amsterdam. Het voordeel van personal training is dat jij meer gemotiveerd bent en je meer verplicht voelt om dit voor jezelf te doen. Na verloop van tijd zal het trainen makkelijker gaan, omdat het meer in je ritme zit en een goede personal trainer past de trainingen en oefeningen aan op jouw planning en behoeftes. Laat mij jou helpen om alles uit jezelf te halen en kies voor personal training in Amsterdam van Iboyatraining.

De basis van evenwicht

Iboyatraining werkt met programma’s die gebaseerd zijn op drie pilaren: effectief bewegen, gezonde voeding en mentale rust. Samen zorgen deze drie pijlers ervoor dat jij een gezonde lifestyle ontwikkelt. Dit ontwikkel je door:

De drie pilaren van Iboya Training

Personal training wordt pas écht persoonlijk wanneer training, voeding, mentale rust en lifestyle compleet worden afgestemd op jouw lichaamsbouw, je unieke talenten en je zwakke punten. Dat is de kracht van personal training in Amsterdam bij Iboyatraining. Er wordt echt gekeken naar jou en jouw specifieke wensen en behoeften. Door effectief te bewegen tijdens de trainingen word je fitter en ontwikkel je een sterk functioneel lichaam waarmee je alle uitdagingen aankan en blessures herstelt of voorkomt. Door dit te combineren met pure, gezonde voeding voed je jouw lichaam met energie waarvan je je echt energieker voelt en je algehele gezondheid en fitheid geef je een boost. Daarnaast is het belangrijk dat je een mentale rust creëert waardoor stress geen vat op je krijgt. Dankzij een optimale focus en mentale rust werk je efficiënter en ervaar je meer geluk.

Echte persoonlijke training

Veel personal trainers en voedingsdeskundigen geven in essentie geen persoonlijke begeleiding maar algemene begeleiding in een één-op-één situatie. Iboyatraining biedt wel écht persoonlijke begeleiding. We gaan voor een optimale gezondheid door op basis van de biochemische routekaart en constitutie van de klant, bepalen welke training, voeding en andere lifestylerichtlijnen nodig zijn. Jouw gehele training zal gepersonaliseerd zijn. Je ontvangt tijdens jouw personal training in Amsterdam dan ook een compleet protocol met niet alleen training en lifestyle tips, maar ook recepten, voedingsrichtlijnen en meditatie- en ademhalingsoefeningen.

Personal training bij Iboyatraining houdt in dat jij traint voor een fit, sterk en functioneel lichaam. Stapsgewijs implementeren we korte trainingen en mindfulness/mediatie oefeningen in jouw drukke agenda. Dagelijks ontvang je coaching via Whatsapp en maandelijks doen we aan mental coaching en evaluatie. Bij Iboyatraining kies je uit een lifestyle programma dat voor jou op maat wordt gemaakt.

Personal training in Amsterdam volgen

Wil jij graag personal training in Amsterdam volgen bij Iboyatraining? Meld je dan nu aan via het intake formulier of neem contact met mij op door te bellen naar +31 (0) 626 058 512 of te mailen naar info@iboyatraining.com. Personal training in Amsterdam kan zowel individueel als in kleine groepen worden afgenomen.

Personal trainer Amsterdam

Heb jij een doel voor ogen en wil je dat doel echt bereiken? Met de hulp van een high-end integrale personal trainer in Amsterdam gaat dat je lukken. Of jouw doel nu afvallen, meer vitaliteit verkrijgen, spieropbouw, stresspreventie, het verhelpen van nek en rugklachten of de hormoon disbalans herstellen is: Iboyatraining kan jou helpen je doelen snel en effectief te bereiken tegen aantrekkelijke tarieven.

Wat doe ik als personal trainer?

Het is mijn missie om particulieren en bedrijven te ondersteunen om een optimale balans tussen body en mind te vinden. Dit doe ik door middel van consulting, workshops en bedrijfstrainingen. Mijn trainingen zijn geschikt voor een enorm breed scala aan doelstellingen, omdat alles is gebaseerd op methoden en technieken uit de danswereld, sportwereld en de wetenschappelijk wereld. Ik heb zelf tijdens mijn herstel ervaren dat de combinatie van methoden uit die werelden helpt om je helemaal fit te voelen. Mijn unieke high-end integrale personal training is de brug tussen de medische wereld en de lifestyle coach. Als jouw personal trainer in Amsterdam help ik jou om middels een totaalbenadering een optimaal resultaat, vitaliteit en een gezond, mooi lichaam en mentale rust te bereiken.

De personal training lessen van Iboya zijn gericht op spierbalans, core training, cardio training, functionele krachttraining en balansoefeningen. In de lessen komt alles aan bod, aangepast op de doelstelling van de training.

Aanpak en werkwijze

Alles wat we doen bij Iboyatraining berust op drie pilaren waarbinnen diverse aanpakken vallen die jou op weg helpen naar optimale vitaliteit. Een juiste verhouding tussen effectief bewegen, pure voeding en mentale rust is waar de trainingen van Iboyatraining op gebouwd zijn. Dat wat anderen laten liggen, pakken wij aan. We kijken samen heel bewust naar allerlei onderliggende oorzaken die jouw vitaliteit kunnen belemmeren en dat pakken we tezamen aan.

De drie pilaren van Iboya Training

Als jij Iboyatraining wilt inschakelen om je doel te bereiken, beginnen we met een intake en fysieke assessment om na te gaan waar je nu staat en waar je naartoe wilt werken met jouw personal trainer in Amsterdam. Bij de intake kijken we naar jouw ambities en doelstellingen, medische achtergrond, levensstijl en stressmanangement en we doen diverse fysieke metingen en testen zoals een houding en bewegingsassessment. Daarnaast ontvang je indien gewenst direct voedingsadvies en ik kan je eventueel korte en makkelijk toepasbare meditatieoefeningen aanleren. Vervolgens gaan we in diverse trainingen werken aan jouw doelstellingen.

De lessen van Iboya zijn gebaseerd op internationaal erkende opleidingen waaronder NASM training. De NASM training is wetenschappelijk ontwikkeld en combineert Iboya met klassieke ballettechnieken, pilates en yoga.

Werken aan jezelf

Wil jij direct werken aan jezelf met een personal trainer in Amsterdam en je lifestyle optimaliseren of onder professionele begeleiding herstellen? Je kunt terecht bij Iboyatraining voor begeleiding van een professionele integrale personal trainer in Amsterdam. Neem gerust contact met mij op en vul het intakeformulier in om je aan te melden. Als je vragen hebt, mag altijd bellen of mailen naar Iboyatraining.