Iboyatraining.com | Integraal personal trainer Iboya Triz Iboyatraining.com | Integraal personal trainer Iboya Triz

Mindfulness Amsterdam

De basis voor een gezond, evenwichtig en vitaal leven leg je zelf. Met mindfulness in Amsterdam kun je werken aan je doelen en je lichaam en geest in balans krijgen, zodat jij optimaal lekker in je vel zit. Ik, Iboya van Iboyatraining, kan je daarbij helpen als lifestyle coach, integraal personal trainer en bewegingsspecialist.

Wist je dat 80% van het geluksgevoel afhankelijk is van de conditie van de darmen? En wat dacht je van de invloed op je weerstand? Een burn-out optimaal aanpakken, kan alleen met een integrale benadering, met optimalisatie van de lifestyle, mentale rust, hormonen en de juiste dosering van bewegen. Laat mij jou meenemen op weg naar optimale vitaliteit middels mindfulness in Amsterdam.

Wat doe ik als lifestyle coach?

In mijn trainingen probeer ik mensen te coachen en hen mee te geven zoveel mogelijk een positieve en gezonde lifestyle na te streven. Dit noem ik de weg naar “totaal welzijn”. Lichaam en geest hebben zoveel invloed op elkaar en daarom is het zo belangrijk om beide aan te pakken wanneer jij jezelf wilt verbeteren en positiever in het leven wilt staan. Ervaar jij veelal in je leven veel stress? Stress zorgt voor een slechte weerstand, stijve spieren en slecht herstel. Een pijnlijk lichaam zorgt ook weer voor behoorlijk veel stress en zo kan de wisselwerking tussen lichaam en geest zich merkbaar vertonen.

Als lifestyle coach wil ik met mindfulness in Amsterdam het lichaam vanuit de kern naar buiten toe functioneel sterk maken. Door gebruik te maken van de juiste technieken, methodes en opvattingen van de dans, de topsport en de wetenschappelijke wereld, probeer ik dit te bereiken bij iedereen die bij mij komt voor een betere houding in het dagelijkse leven of voor een bepaalde (top)sport.

De lessen van Iboya zijn gericht op spierbalans, core training, cardio training, functionele krachttraining en balansoefeningen. In de lessen komt alles aan bod, aangepast op de doelstelling van de training.

Lichaam en geest in balans

Behalve de algemene opbouw bij mindfulness is het voor mij zeer belangrijk om lichaam en geest in balans te brengen. Aangezien lichaam en geest veel invloed op elkaar hebben, breng ik lichaam en geest in balans via het spierstelsel. Daardoor komt het zenuwstelsel meer tot rust, stresshormonen worden als gevolg minder aangemaakt en uiteindelijk verhoogd jouw weerstand. In combinatie met de juiste voeding, meditatie en visualisatie oefeningen proberen we jouw lichaam en geest in balans te krijgen tijdens de mindfulness trainingen in Amsterdam.

Dat wat andere specialisten laten liggen, pak ik juist met jou aan. Wij kijken naar de diepere oorzaken en het effect op de rest van jouw lichaam en geest. Tijdens de trainingen en voor alles wat ik doe, staan drie pilaren centraal:

  • Effectief bewegen
  • Pure voeding
  • Mentale rust

Na het volgen van diverse erkende opleidingen, zowel nationaal als internationaal, heb ik een concept ontwikkeld welke in het totaalplaatje voorziet van pure voeding, orthomoleculaire voedingssfeer, mentale rust en een revolutionaire manier van trainen. Kort, specifiek en intensief en effectief. De lessen van Iboya zijn onder andere gebaseerd om NASM training, een wetenschappelijk ontwikkelde training die wordt gecombineerd met klassieke ballettechnieken, pilates en yoga.

De drie pilaren van Iboya Training

Aanmelden voor mindfulness in Amsterdam

Wil jij je graag aanmelden bij Iboyatraining voor mindfulness in Amsterdam of omgeving? Neem dan gerust contact met mij op door te bellen naar +31 (0) 626 058 512 of door te mailen naar info@iboyatraining.com. Maak trainen, mentale rust, juiste voeding, leven in het moment en plezier deel van je lifestyle om zo “totaal welzijn” te bereiken!