Integraal personal trainer in Amsterdam Integraal personal trainer in Amsterdam

Meditatie Amsterdam

Heb jij interesse in meditatie en wat dit voor jou kan betekenen in je dagelijks leven? Als jij je dit afvraagt, zit je wat Iboyatraining betreft al op de goede weg. Met mediatie en mindfulness kun je werken aan je doelen en je lichaam en geest in balans krijgen, zodat jij optimaal lekker in je vel zit. Iboyatraining neemt jou mee op weg naar optimale vitaliteit middels meditatie in Amsterdam. Kom tot rust, kom tot jezelf en laat los wat je te veel wordt. Mentale rust is zo ontzettend belangrijk voor je algehele rust en voor je lijf. Presteer jij op je werk niet optimaal en wil jij meer rust voor jezelf creëren? Mediatie is absoluut een oplossing!

De drie pilaren van Iboyatraining

Iboyatraining heeft alle trainingen gebaseerd op drie pilaren die berusten op een nieuwe totaalbenadering voor optimaal resultaat, vitaliteit, een gezond, mooi lichaam en mentale rust. De basis is pure hoogwaardige voeding en super foods, een goed functionerend en energiek lichaam en mentale rust.

Met mentale rust kom je verder en zul je meer bereiken. Als jij veel stress ervaart, wordt jouw zenuwstelsel overprikkeld, je hormoonhuishouding raakt uit balans en er ontstaat een verhoogde aanmaak van cortisol met onder andere overgewicht als gevolg en je weerstand verlaagt. Kortom, meditatie oefeningen helpen om je zenuwstelsel tot rust te brengen, de weerstand te verhogen en het stresshormoon cortisol te verlagen.

De lessen van Iboya zijn gebaseerd op internationaal erkende opleidingen waaronder NASM training. De NASM training is wetenschappelijk ontwikkeld en combineert Iboya met klassieke ballettechnieken, pilates en yoga.

Waarom meditatie?

Ademhalingsoefeningen en mediatie voorkomen stress, geven je meer focus en zelfvertrouwen, houden je slank door het weren van de aanmaak van het stresshormoon, helpen je bewust in het moment te leven en fungeren als een natuurlijke verjonging. Wie goed in z’n vel zit, straalt dat uit naar anderen. Je kent meer rust en je voelt je vitaler dankzij meditatie in Amsterdam, een hectische stad waarin je rust pakken alleen maar nog belangrijk is.

Als lifestyle coach wil Iboya met meditatie in Amsterdam het lichaam vanuit de kern naar buiten toe functioneel sterk maken. Door gebruik te maken van de juiste technieken, methodes en opvattingen van de dans, de topsport en de wetenschappelijke wereld, probeert ze dit te bereiken bij iedereen die graag een betere houding in het dagelijkse leven.

Meld je aan voor meditatie in Amsterdam

Iboyatraining is toegankelijk voor iedereen die meer in balans wil zijn in het leven. Meditatie kan je daar enorm bij helpen. Voor meditatie in Amsterdam kun je je inschrijven bij Iboyatraining. Je kunt één-op-één meditatie- en ademhalingsoefeningen leren of dit in een groepje doen, bijvoorbeeld met collega’s om de werkproductiviteit uiteindelijk te verbeteren. Wie meer in balans is, haalt meer uit een dag en voelt zich energieker en vitaler. Klinkt dit goed en wil jij ook ontdekken wat mediatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor meditatie in Amsterdam bij Iboyatraining. Je kunt bellen naar +31 (0) 626 058 512 of mailen naar info@iboyatraining.com.